محل تبلیغات شما

ظرفیت های جهانی مجازی متاثر از تکنولوژی ارتباطی و اطلاعاتی جدید است که جامعه را وارد فضایی کرده است که از ان تعبیر به جامعه اطلاعاتی می شود.در فضای جدید دولت الکترونیک و شهر مجازی و روابط عمومی الکترونیک سه شکل نهادینه اداره جامعه جدید است که توسط بخش دولتی سازمان دهی و ت گذاری می شود. با این نگاه در کشور های توسعه یافته دولت و شهر صرفا با تکیه بر مکان و جغرافیای واقعی تعریف نمی شود بلکه بر اساس فضای تولید شده در قالب واقعیت مجازی نیز معنا پیدا می کنند.

گروه های تشکیل دهنده روابط عمومی جامعه اطلاعاتی سه دسته اند:

الف:اطلاع سازها:که به گروهی از سازمان ها،موسسات،مراکز،نهادها،پژوهشگران ،پایگاه ها و شبکه های اطلاعاتی که وظیفه ان ها تولید اطلاعات است اطلاع ساز گفته می شود.

ب:اطلاع پردازها:به گروهی از سازمان ها،نهاد ها، موسسات ،مراکز و پایگاه ها و شبکه های رایانه ای که وظیفه سازمانی ان ها پردازش اطلاعات و داده هاست را اطلاع پرداز می گویند.

ج:اطلاع خواه ها:به گروهی از سازمان ها،مراکز، نهادها،موسسات و پژوهشگران که به منظور رفع نیاز های پژوهشی، آموزشی، تجاری، صنعتی ،فناوری خود به اطلاعات مراجعه می کند اطلاع خواه گفته می شود که به این گروه ها اصطلاحا 《بهره گیران نهایی》 نیز می گویند.

سواد رسانه ای: به طور خلاصه سواد رسانه ای عبارتست از قدرت در نحوه کاررسانه ها و معنی سازی در ان ها و چگونگی سازماندهی استفاده از انها.سواد رسانه ای صرفا به معنای خواندن و نوشتن نیست بلکه مبحث جذابی در ارتباطات است که می کوشد مطالب نانوشته رسانه های نوشتاری تماشای پلان های به نمایش درنیامده و یا شنیدن صداهای پخش نشده از رسانه های الکترونیک را به مخاطبین بیاموزد.

سواد اطلاعاتی:مجموعه ای از توانایی ها و مهارت ها برای جست و جو ارزشیابی و استفاده موثر و نهفته از اطلاعات مورد نیاز برای هر فرد یا افراد.عموما سواد اطلاعاتی تداعی کننده نوعی از مهارت است که متضمن کارایی در تعدادی از کاربرد های رایانه ای روز مثل وازه پردازی و پست الکترونیک است.

گزارشی درباره باغ زیبای ارم واقع در شیراز

دولت الکترونیک چیست؟

حوزه عمومی هابرماس

ها ,های ,ای ,اطلاعاتی ,اطلاع ,سواد ,است که ,ها و ,می شود ,که به ,به گروهی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

taghvaschool